Rólunk – Kapcsolat

allatvedelem.comEz a civil honlap azért jött létre, hogy a hazai állatmentés és állatvédelem gyűjtőhelye, a segítséget keresők és a segíteni vágyók számára kiindulási pont legyen.

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, sok terv vár még megvalósításra. Szívesen veszünk minden segítséget, javaslatot. Várjuk az állatvédők kapcsolatfelvételi levelét is.

Köszönjük, hogy itt vagy! Nézz be hozzánk mindennap!

1 hozzászólás

  1. Mit kell tenni olyankor ha a kobór kutyák meg eszik a háznál élő malacokat ?!
    Ilyenkor ki a felelős ?!

    • Kedves Csaba, érdemes a legközelebbi állatmenhelyet, állatvédő szervezetet értesíteni, felvenni velük a kapcsolatot, ők be tudják fogni a kutyákat, és megfelelően elhelyezni, legjobb esetben pedig gazdihoz adni. Az oldalunkon megtalálja a menhelyek listáját: A budapestiek itt a vidékiek itt

  2. Németh Zoltánné

    Kérlek mond meg mi segíthet a fájdalmunkon?kiskutyánk mind minden reggel ki ment elvégezni a dolgát a saját udvarunkba a szomszéd kutyája átszakította a kerítést és elkapta és ketté harapta a mi kis picikénket /egy rotweilerről van szó meg egy mini yorkiról/.Tudom hogy nem a kutya a hibás de a gazdája igen de senki nem csinál semmit és a kutya még mindig ott van a szomszédba de nálunk van egy két hónapos kisbaba akit ki szóktunk rakni babakocsiba az udvarra és ha ő rá is rá támad ?a rendőrség csak akkor tesz valamit!!!!!!

    • Kedves Németh Zoltánné! Ha úgy látod, hogy a szomszéd kutyákat méltatlan körülmények között tartják, szándékosan ingerlik, agresszívvé teszik, tegyél bejelentést az Álaltvédőrségnél. Ha ők nem is tudnak segíteni, biztosan meg tudják mondani, melyik szervezetet kell keresni!
      Honlapjuk: http://orszagosallatvedorseg.hu/
      Remélem, sikerül megnyugtatóan megoldani az ügyet!

MINDEN hozzászólást örömmel fogadunk: