Budapest, 19. kerület, Protect Kisállat Klinika

Picúr kutyánkat az Állatvédőrség mentette, tőlük kaptuk az ajánlást, amikor megbízható és olcsóbb áron dolgozó szakembert kerestünk.

Mint kiderült, Picúrka a megmentése utáni első útja épp ide vezetett… szóval, gondoltam, akkor legalább személyesebb lesz az első alkalom.
A bejelentkezést a rendelési időre javaslom – amennyiben feltétlenül direkt szeretne valaki az állatorvossal konzultálni – ezen kívül rögzítőre lehet beszélni, de visszahívnak!

A rendelő jól megközelíthető helyen, a Kispesti uszoda mögött található – utcán lehet parkolni. A váró kellemes, praktikus, mindenféle hirdetéseket és az árjegyzéket is lehet olvasgatni… abszolút jó árak! Ahogy elnéztem, a középkategóriánál némileg olcsóbb.

Az orvos nagyon kedves, türelmes, figyelmes, lényegre törő. Hagyta, hogy bent maradjak Picúrral, míg az el nem aludt és csak utána kellett kijönnöm, de ahogy végzett, már azonnal be is engedett és a chip-beültetést + regisztrációt már végigasszisztálhattuk. Szimpatikus volt, hogy nem akart kényelmetlen gallért rakni a kutyára illetve, hogy elmagyarázta, hogy mire kell majd figyelnünk a varratszedésig.

Amiért nagyon ajánlom ezt a helyet, az durván szubjektív ok: ez az orvos a mentett kutyákat kedvezményes áron ivartalanítja. Hogy miért? Mert így látja helyesnek. (Ez nálam külön pont!!!) Ezt leszámítva is úgy vélem, ide bármikor szívesen visszahozzuk Picúrt. Ami esetleg nehézséget okozhat, hogy csak este van nyitva, de ez szerintem nem von le semmit az értékéből. (B.S.)

Kapcsolat: Protect Kisállat Klinika, Budapest, XIX., Irányi Dániel utca 49. Tel.: 06-1-280-00-38 Nyitva tartás: H-P és Szo-V: 17.00  – 20.00
Orvos: Dr. Treuer Ákos
Értékelés: 10 / 10  (+1…)

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!
Küldd el te is ajánlódat: allatvedelem.magyarorszagon@gmail.com

About allatvedelem.com

Minden, ami állatvédelem, állatmentés, menhelyek, állatvédő szervezetek, segítség, elveszett, talált állatok...

MINDEN hozzászólást örömmel fogadunk: